Έτοιμη να προσφέρει 50 εκατ. ευρώ για τον Χάκπο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έτοιμη να προσφέρει 50 εκατ. ευρώ για τον Χάκπο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως ο Κόντι Χάκπο αποτελεί πρωταρχικό μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει Ιανουαρίου, με τους «κόκκινους διαβόλους» να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το… κυνήγι για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η αγγλική «Telegraph», η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει 50 εκατ. ευρώ στην Αϊντχόφεν με το που ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, θέλοντας να προλάβει τις υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 23χρονου.

Ο Χάκπο αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Γιουνάιτεντ από το περασμένο καλοκαίρι, με τον προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, να δηλώνει προ ολίγων ημερών πως η ομάδα του θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση επιθετικού, μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ ο Χάκπο σκόραρε 3 γκολ σε 5 εμφανίσεις για λογαριασμό της εθνικής Ολλανδίας, ενώ έχει 24 εμφανίσεις με 12 γκολ και 17 ασίστ, στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν με την Αϊντχόφεν!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X