Σιντιμπέ: «Θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε τρόπαια - Η ατμόσφαιρα στην OPAP Arena είναι... μαγική»

Σιντιμπέ: «Θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε τρόπαια - Η ατμόσφαιρα στην OPAP Arena είναι... μαγική»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ μετά την νίκη επί της Κηφισιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απολαυστικός ήταν ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση της ΑΕΚ επί της Κηφισιάς με 2-0 , για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet.

Ο Γάλλος μπακ, και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία, μίλησε στο «SDNA», για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον Μπαπέ, την ΑΕΚ, αλλά και τη νεόδμητη «OPAP Arena» και τη δυναμική που δίνει στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Απομένουν τρεις μέρες από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μπορεί η Γαλλία να επαναλάβει τον θρίαμβο και να πάρει τον κούπα;

«Έχουμε δυνατή ομάδα με παίκτες όπως ο Μπαπέ, ο Γκριεζμάν, ο Ζιρού. Μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο, όπως καταφέραμε πριν από τέσσερα χρόνια στα γήπεδα της Ρωσίας».

Πολλοί λένε πως είναι η σειρά του Μέσι να το σηκώσει με την Αργεντινή, ποια είναι η άποψή σου;

«Δεν ξέρω. Είναι ένα παιχνίδι, όπου όλα μπορούν να γίνουν. Και εμείς ως Γαλλία έχουμε τον Μπαπέ που θέλει και αυτός το τρόπαιο».

Θα καταφέρει ο Ντιντιέ Ντεσάν να μιμηθεί τον Βιτόριο Πότσο και να πάρει δύο φορές το τρόπαιο;

Και αφού μίλησε για τον τελικό, τον Μέσι και τον Μπαπέ, η κουβέντα πήγε στην ΑΕΚ και στο τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της από τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, αλλά και για την OPAP Arena και τη μάχη των τίτλων.

Τι να περιμένουν οι φίλοι της ΑΕΚ από τον Σιντιμπέ;

«Είμαι εδώ… Δουλεύω για να παίζω σε κάθε ματς και να βοηθάω την ομάδα. Δίνω τα πάντα στις προπονήσεις. Και το πιο σημαντικό ότι τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε τρόπαια».

Ποια η αίσθηση του να παίζει κανείς στην OPAP Arena;

«Μαγική… Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της ομάδας είναι φανταστική και στηρίζουν την ΑΕΚ από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Η OPAP Arena δίνει τρομερή δυναμική στην ομάδα. Ίσως να έχει δίκιο ο κύριος Αλμέιδα που λέει ότι το γήπεδο και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται θυμίζει γήπεδα της Αργεντινής».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X