ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξενάγησε τους Οικονόμου και Κωστίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξενάγησε τους Οικονόμου και Κωστίδη στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους ξενάγησε στο σπίτι της ΚΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ξενάγηση σε… τοπ επίπεδο έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» στους δημοσιογράφους, Δημήτρη Οικονόμου και Μανώλη Κωστίδη.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, μίλησε για το γήπεδο και συγκινήθηκε, όπως αναφέρει ο παρουσιαστής της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΙ μέσω μίας ανάρτησης στο Facebook.

Αναλυτικά, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ έγραψε:

«Είχαμε τη χαρά και την τύχη με τον συνάδελφο Μανώλη Κωστίδη και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ να ξεναγηθούμε στο γήπεδο «Αγία Σοφια» ή opap arena όπως είναι η εμπορική του ονομασία και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο από τον πρόεδρο Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σ ένα διαμάντι όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη. Καθώς εδώ θα φιλοξενηθούν κορυφαίοι ευρωπαϊκοί αγώνες. Ένα γήπεδο που οι χώροι του μοιάζουν περισσότερο με πεντάστερο ξενοδοχειο αλλά ταυτόχρονα ο αγωνιστικός χώρος αποπνέει δέος για κάθε αντίπαλο όπως οφείλει κάθε έδρα.

Όλοι οι εσωτερικοί χώροι σαν ένα βιβλίο ιστορίας για τη Μικρά Ασία. Ο ίδιος ο κ. Μελισσανίδης μπορεί να μιλάει ατέλειωτες ώρες για αυτό και να συγκινείται κάθε φορά.

«Εδώ ολοκλήρωσα το όραμα μου αυτό θα μείνει στις επόμενες γενιές» μας λέει. Ολόκληρη η ιστορία της ΑΕΚ μαζί με τις χαμένες πατρίδες σε ιστορικές φωτογραφίες όπου κι αν κοιτάξεις. Είπαμε πολλά με τον πρόεδρο με πολλές ειδήσεις αλλά δεσμευόμαστε.

Ευχαριστούμε και την “ψυχή”του γηπέδου Ανθη Παπακωστα για την ευγένεια και την εξυπηρέτηση σε όλα. Ως Ολυμπιακός ζήλεψα ως φίλαθλος εύχομαι καλούς αγώνες».

Δείτε εδώ:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X