Μουντιάλ 2022 - Γαλλία: Ξέφρενο πάρτι των «μπλε» στο ξενοδοχείο - Πανηγύρισε μόνος ο Ραμπιό λόγω ίωσης! (VIDEO)

Μουντιάλ 2022 - Γαλλία: Ξέφρενο πάρτι των «μπλε» στο ξενοδοχείο - Πανηγύρισε μόνος ο Ραμπιό λόγω ίωσης! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πάρτι των Γάλλων κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο μετά την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της Γαλλίας κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο είδαν μερίδα φιλάθλων αλλά και τα μέλη του να τους υποδέχονται με τραγούδια και σημαίες, ενώ ο Ραμπιό πανηγύριζε μόνος του λόγω ίωσης.

Την αποθέωση από τους φιλάθλους γνώρισε η αποσολή της Γαλλίας κατά την επιστροφή της στο ξενοδοχείο, ύστερα από την νίκη επί του Μαρόκου με 2-0, που την έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως είναι λογικό, η αποθέωση αυτή οδήγησε σε… ξέφρενο πάρτι, με τον Ραμπίο να ξεχωρίζει αφού πανηγύριζε από απόσταση με τους συμπαίκτες του (όπως μπορείτε να δείτε στο 1:00 του παρακάτω VIDEO).

Ο μέσος της Γιουβέντους απουσίασε από τον ημιτελικό με το Μαρόκο και όπως ανέφεραν τα γαλλικά ΜΜΕ έμεινε εκτός μάχης λόγω ίωσης. Γι’ αυτό το λόγο και ήταν απομονωμένος από τους συμπαίκτες του. Το πιθανότερο είναι ότι θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό με την Αργεντινή.

Δείτε το βίντεο

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X