Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκανε επαφή με την Μπενφίκα για τον Γκονσάλο Ράμος

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκανε επαφή με την Μπενφίκα για τον Γκονσάλο Ράμος
Photo Credits: INTIME

Ο Γκονσάλο Ράμος απέκτησε θαυμαστές με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκονσάλο Ράμος άρχισε να έχει… θαυμαστές!

Όπως αναφέρει το ESPN, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ είχαν διερευνητική επαφή με τους ανθρώπους της Μπενφίκα, προκειμένου να δουν τις προθέσεις τους για ενδεχόμενη πώληση του 21χρονου επιθετικού.

Ο Έρικ Τεν Χάαγκ έχει εισηγηθεί την απόκτηση επιθετικού, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο νεαρός συμπατριώτης του CR7 έχει κεντρίσει το ενδιαφέρων των ιθυνόντων της Γιουνάιτεντ.

Πριν το Μουντιάλ η Μπενφίκα κοστολογούσε τον Ράμος στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο μετά το εξαιρετικό τουρνούα που έκανε ο νεαρός επιθετικός η τιμή του έχει εκτοξευτεί.

Ο Γκονσάλο Ράμος την φετινή σεζόν σε 25 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει 17 γκολ, προσελκύοντας πλέον το ενδιαφέρον των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Έτσι, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να κινηθούν γρήγορα για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού, που αποτελεί ένα από τα next big thing του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X