Μουντιάλ 2022 - Μόντριτς: «Όλοι μας δείξαμε χαρακτήρα πολεμιστή για χάρη της Κροατίας»

Μουντιάλ 2022 - Μόντριτς: «Όλοι μας δείξαμε χαρακτήρα πολεμιστή για χάρη της Κροατίας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον δικό του απολογισμό για το Μουντιάλ έκανε ο Λούκα Μόντριτς δηλώνοντας περήφανος για την πορεία της Κροατίας μέχρι τα ημιτελικά, έστω κι αν δεν μπόρεσε να εκπληρώσει το όνειρό του για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο 37χρονος αρχηγός της «χρβάτσκα» δήλωσε περήφανος για την ομάδα και τη χώρα του, αλλά δεν άφησε κανένα σημάδι για το αν θα τον ξαναδούμε με το εθνόσημο.

«Ολόκληρος ο κόσμος μας δείχνει σεβασμό μετά από μία ήττα. Οι φίλαθλοί μας στις κερκίδες έδειξαν το πόσο περήφανοι είναι που φτάσαμε ξανά ως τις καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ. Όπως στη Ρωσία το 2018, έτσι και τώρα στο Κατάρ. Είμαι περήφανος αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, η οποία έδειξε ξανά πόσο δυνατή, ενωμένη και γενναία είναι.

Όλοι μας δείξαμε χαρακτήρα πολεμιστή για χάρη της Κροατίας. Αυτές οι αξίες δεν άλλαξαν, ακόμα και όταν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Συνεχίζουμε έτσι, ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!», ανέφερε ο μέσος της Ρεάλ στο Instagram.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X