Μουντιάλ 2022: Η Γαλλία στον τελικό ξανά, 2-0 το Μαρόκο! (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Η Γαλλία στον τελικό ξανά, 2-0 το Μαρόκο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Γαλλία κέρδισε το Μαρόκο και προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της είναι η Γαλλία, η οποία κέρδισε με 2-0 το Μαρόκο και προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ 2022!

Στον τελικό της Κυριακής (17:00) θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή, η οποία χθες κέρδισε με 3-0 την Κροατία.

Τα γκολ που έδωσαν την πρόκριση στους Γάλλους πέτυχαν οι Ερναντές και Κόλο Μουανί.

Η κόντρα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας απέναντι στο απόλυτο αουτσάιντερ του τουρνουά, ανέδειξε μεγάλους νικητές τους «τρικολόρ», στο πρώτο επίσημο ματς με το Μαρόκο. Η εμπειρία και η ποιότητα της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν υπερίσχυσε της θέλησης και του ενθουσιασμού των «Λιονταριών του Άτλαντα», που μπορεί να ηττήθηκαν στον ημιτελικό, αλλά με την εμφάνισή τους απέδειξαν ότι μόνο τυχαία δεν βρέθηκαν στην τετράδα του τουρνουά.


Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Λιορίς, Κουντέ, Βαράν, Κονατέ, Τεό Ερναντέζ, Τσουαμενί, Φοφανά, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ (79΄ Κολο Μουανί) , Ζιρού (65΄ Τιράμ), Εμπαπέ

Μαρόκο (Βαλίντ Ρεγκραγκί): Μπόνο, Χακίμι, Γιαμίκ, Σαΐς (21΄ Αμαλάχ – 78΄ Εζ Αμπντέ), Αγκέρντ, Μαζραουί, Ουνάχι, Άμπραμπατ, Ζίγες, Εν Νεσίρι (66΄ Χαμπνταλάχ), Μπουφάλ (66΄ Αμπουκχλάλ)


Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X