Φραντσέσκο Τζόρτζι: «Τις ΜΚΟ τις χρειαζόμαστε για να κινούνται τα χρήματα», λέει ο σύντροφος της Εύας Καϊλή

Φραντσέσκο Τζόρτζι: «Τις ΜΚΟ τις χρειαζόμαστε για να κινούνται τα χρήματα», λέει ο σύντροφος της Εύας Καϊλή

«Τις ΜΚΟ τις χρειαζόμαστε για να κινούνται τα χρήματα», λέει ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oι έρευνες για την εμπλοκή της Εύας Καϊλή στην υπόθεση διαφθοράς που συγκλονίζει το Ευρωκοινοβούλιο είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζόρτζι φέρεται να είπε πως μέσω ΜΚΟ διακινούνταν τα χρήματα από το Κατάρ.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα La Repubblica αναφέρει πως η ιταλική οικονομική αστυνομία βρήκε 20.000 ευρώ σε μετρητά σε σπίτι που διατηρεί ο Τζόρτζι στο Μιλάνο. Μάλιστα, η Χάνα Νόιμαν, ευρωβουλευτής των Γερμανών Πρασίνων δήλωσε πως «φοβάμαι ότι θα εμπλακούν και άλλοι βουλευτές», αφού στις έρευνες των βελγικών αρχών προστέθηκε και το όνομα του Βέλγου ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπελά.

Έτσι, ο σύζυγος της πρώην προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φέρεται να είπε πως «τις ΜΚΟ τις χρειαζόμαστε για να κινούνται τα χρήματα», αναφερόμενος στη ΜΚΟ «Fight Impunity», που είχε στόχο να ευνοήσει το Κατάρ και το Μαρόκο.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X