Μουντιάλ 2022: Πάει Ντόχα ο Μακρόν για να δει τον ημιτελικό της Γαλλίας με το Μαρόκο

Μουντιάλ 2022: Πάει Ντόχα ο Μακρόν για να δει τον ημιτελικό της Γαλλίας με το Μαρόκο

Ο Εμανουέλ Μακρόν θα ταξιδέψει στη Ντόχα του Κατάρ για να δει τον αποψινό ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα στη Γαλλία και το Μαρόκο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάει Ντόχα ο Μακρόν για να δει τον ημιτελικό της Γαλλίας με το Μαρόκο!

Παρουσία του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, θα προσπαθήσει απόψε (21:00) η εθνική Γαλλίας να ξεπεράσει το «εμπόδιο» του Μαρόκου και να προκριθεί στον κυριακάτικο (18/12-17:00) τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου… περιμένει η Αργεντινή.

Όπως αναφέρει η γαλλική αθλητική εφημερίδα “L’ Equipe”, ο Μακρόν είναι προγραμματισμένο να φτάσει στην Ντόχα λίγο μετά τις 19:00 και θα μεταβεί στη συνέχεια στο στάδιο «Αλ Μπαΐτ» στην Αλ Κορ.

Μάλιστα, η εξειδικευμένη ιταλική ιστοσελίδα “calcio e finanza” σημειώνει ότι «παρά το τεταμένο κλίμα μεταξύ Ευρώπης και Κατάρ, από όπου θεωρείται ότι ξεκίνησε η υπόθεση διαφθοράς που συγκλονίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Μακρόν δεν θέλησε να χάσει την ευκαιρία να δει τον Μπαπέ και τους συμπαίκτες του ζωντανά».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X