Μουντιάλ 2022 - Σαουδική Αραβία: Άκυρες οι... Ρολς Ρόις στους Σαουδάραβες για τη νίκη επί της Αργεντινής!

Μουντιάλ 2022 - Σαουδική Αραβία: Άκυρες οι... Ρολς Ρόις στους Σαουδάραβες για τη νίκη επί της Αργεντινής!
Photo Credits: INTIME

Άκυρες οι Ρολς Ρόις για τους παίκτες της Σαουδικής Αραβίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρολς Ρόις ήταν και… πάνε για τους Σαουδάραβες, παρά την νίκη – ανατροπή στην πρεμιέρα του Μουντιάλ απέναντι στην Αργεντινή του Λιονέλ Μέσ, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο των Σαουδαράβων, μια εντυπωσιακή είδηση έκανε τον γύρω του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας, αποφάσισε να δοθεί σε κάθε παίκτη της ομάδας, ως πριμ για την νίκη επί της Αργεντινής, μια πανάκριβη Ρολς Ρόις.

Εκτοτε, πέρασαν αρκετές ημέρες, οι Σαουδάραβες αποκλείστηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης, ο Μέσι οδηγεί την εθνική Αργεντινής στον αποψινό (13/12, 21:00) και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, διέψευσε την είδηση για τις πανάκριβες λιμουζίνες.

«Οι φήμες δεν είναι αληθινές. Φυσικά είχαν ένα μπόνους, αλλά ήταν ένα κανονικό μπόνους. Υπάρχουν κανονισμοί για αυτό. Δεν παίζουν για το μπόνους, παίζουν για την χώρα τους και για να φτιάξουν την δική τους Ιστορία. Πολλοί από αυτούς έγιναν διάσημοι, αφού νίκησαν την Αργεντινή», δήλωσε με νόημα, ο Γιασέρ Αλ Μισεχάλ, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X