Μουντιάλ 2022 - Ρεγκρακί: «Θέλω να είμαι στον τελικό - Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Μουντιάλ 2022 - Ρεγκρακί: «Θέλω να είμαι στον τελικό - Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Μαρόκου για την αναμέτρηση με την Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την αναμέτρηση με την Γαλλία μίλησε ο προπονητής του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκρακί, ο οποίος ζήτησε από τους «τρικολόρ» να μην πάρουν το παιχνίδι στα σοβαρά.

Το βήμα παραπάνω θέλει να κάνει ο Ρεγκρακί με το Μαρόκο, δηλώνοντας πως επιθυμεί να αλλάξει την νοοτροπία μιας ολόκληρης Ηπείρου μέσα από την νίλη επί των Γάλλω, στην αυριανή αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

«Θέλω να είμαι στον τελικό. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έτσι πρέπει να σκέφτεσαι».

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Μαρόκου

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία, ο τεχνικός της μεγαλύτερης έκπληξης του φετινού Μουντιάλ, έθεσε ως στόχο της ομάδας του την κατάκτηση του τροπαίου.

«Ήρθαμε εδώ για να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μιας ολόκληρης ηπείρου. Αν οι άλλοι είναι χαρούμενοι που είμαστε στα ημιτελικά, εγώ δεν είμαι. Θέλω να είμαι στον τελικό. Ελπίζω η Γαλλία να μη μας σεβαστεί. Γιατί θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν συμβεί αυτό. Είμαστε σε αποστολή, δεν είμαστε κουρασμένοι. Επιμένω. Αύριο, θα τρέξουμε, δεν θα υπάρχει καμία κούραση. Έχουμε μια ευκαιρία, δεν θέλω να τη σπαταλήσουμε. Δεν θέλω να περιμένουμε άλλα 40 χρόνια. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να θέσεις την κυριαρχία σου, τώρα είναι η στιγμή μας».

Το Μαρόκο θα επιδιώξει να γίνει το πρώτο αφρικανικό έθνος που θα φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφότου έγραψε ιστορία ως η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει στον ημιτελικό Μουντιάλ. «Η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, η Βραζιλία, έχει μείνει εκτός ημιτελικών. Φυσικά και είμαστε πεινασμένοι. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί για να προκριθούμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση και ΔΕΝ είμαστε κουρασμένοι, το επαναλαμβάνω. Ίσως είμαστε λίγο τρελοί, ποιος ξέρει. To 2018 η Γαλλία τους εξουδετέρωσε όλους. Κόντρα στην Αγγλία είχαν λίγες ευκαιρίες και πάλι, τους “βομβάρδισαν”.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο. Ίσως αύριο να μοιάζω με ηλίθιος και ο κόσμος να μου λέει ότι μίλησα παραπάνω από όσο έπρεπε, αλλά το πιστεύουμε, ναι. Τέλος με τα στατιστικά, το ποσοστό κατοχής, τα xGoals. Το μόνο που μετράει για μένα είναι η νίκη. Θα ζητήσω αν είναι από τον Τζιάνι Ινφαντίνο να προσθέσει έξτρα βαθμούς αν ξεπερνάς το 60% στην κατοχή. Οι πιθανότητες να κατακτήσουμε το Μουντιάλ ήταν 0,01% πριν αρχίσει η διοργάνωση και τώρα πόσο είναι, 12; Δόξα τω Θεώ λοιπόν».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X