Μουντιάλ 2022: Παροξυσμός από τους Μαροκινούς - 45.000 στις εξέδρες του «Αλ Μπάιτ» κόντρα στην Γαλλία!

Μουντιάλ 2022: Παροξυσμός από τους Μαροκινούς - 45.000 στις εξέδρες του «Αλ Μπάιτ» κόντρα στην Γαλλία!
Photo Credits: INTIME

Συγκλονιστική αναμένεται η παρουσία των Μαροκινών στις εξέδρες του Αλ Μπαίτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί του Μαρόκου έχουν δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στο φετινό Μουντιάλ, καθώς η παρουσία τους σε κάθε γήπεδο ήταν συγκλονιστική. Αυτό ετοιμάζουν να κάνουν και κόντρα στην Γαλλία, να δώσουν ακόμα μια παράσταση, κάνοντας κατάληψη στις εξέδρες του «Αλ Μπάιτ».

Οι Βορειοαφρικανοί, έκαναν το πρώτο… μπαμ στον όμιλο όπου βρισκόντουσαν, παίρνοντας την πρώτη θέση απέναντι στην Κροατία και πετώντας εκτός συνέχειας το Βέλγιο, ενώ και στα νοκ – αουτ έδωσαν ρεσιτάλ, αφήνοντας εκτός συνέχειας τόσο την Ισπανία, όσο και την Πορτογαλία.

Στα πέντε ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα οι Μαροκινοί ένιωθαν κάτι παραπάνω από οικεία έχοντας τρομερή βοήθεια από το κοινό τους στις εξέδρες, ωστόσο ό,τι έχει προηγηθεί δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που… έπεται.

Στην αναμέτρηση με την Γαλλία, όπου θα δώσει και το μαγικό χαρτάκι για τον μεγάλο τελικό, το Μαρόκο, όπου έγινε και η πρώτη χώρα από την Αφρικανική Ήπειρο που φτάνει μέχρι τους «4», υπολογίζεται πως θα έχει στο πλευρό της 45.000 οπαδούς, έναντι μόλις 4.000 Γάλλων, σε ένα γήπεδο (Αλ Μπάιτ) που χωράει συνολικά 68.000 θεατές.

Κάποιοι εξ αυτών δεν είναι ακόμα στο Κατάρ αφού μέχρι την Τετάρτη προβλέπονται 30 έξτρα πτήσεις από το Μαρόκο στην Ντόχα, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μαρόκου να κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά της για να ικανοποιήσει τους πιστούς οπαδούς της, έχοντας εξασφαλίσει 3.500 εισιτήρια που θα τα διαθέσει δωρεά στον κόσμο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X