Οτσάλ: «Η ΑΕΚ είναι ένας βαθιά ριζωμένος σύλλογος»

Εικόνες από το ΑΣΠ Θέτις- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τα Μέσα της Τουρκίας κάνουν εκτενή αναφορά στην έλευση του Γιουνούς Οτσάλ στην ΑΕΚ ενώ φιλοξένησαν και δηλώσεις του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιουνούς Οτσάλ έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ μετά το «διαζύγιο» με τον Κώστα Αρσενιάδη.

Ο ίδιος θέλησε από την πρώτη ημέρα να περάσει την δική του «σφραγίδα» στην ομάδα και προσπαθεί να το επιτύχει με την καθημερινή δουλειά. Η έλευση του στην Ελλάδα μόνο απαρατήρητη πάντως δεν πέρασε από τα Τούρκικα Μέσα που έχουν αφιερώσει πολλά ρεπορτάζ στην συμφωνία του με την ΑΕΚ. Πρόσφατο δημοσίευμα της Τούρκικης «Fanatic» έκανε εκτενή αναφορά στο ιστορικό της ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Οτσάλ και φιλοξένησε παράλληλα και δηλώσεις του.

Το ρεπορτάζ ξεκινάει λέγοντας: «Η περιπέτειά του στην Ελλάδα ξεκινά όταν ο Μαρσέλο Αμποντάντζα με τον οποίο συνεργαζόταν στην πρώην ομάδα του προπονούσε την Εθνική Ελλάδας. Όταν ρώτησε τον Τούρκο προπονητή, ο οποίος είναι και βοηθός προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, για το ότι η ΑΕΚ τον ήθελε για πρώτο προπονητή ανέφερε ότι ο Μαρτσέλο Αμποντάνζα πρωτοστάτησε σε αυτή τη διαδικασία».

«Ομάδα με ταλαντούχες αθλήτριες»

Ο Οτσάλ ανέφερε ότι η διαδικασία μεταγραφής ξεκίνησε με τηλεφώνημα του επικεφαλής της ομάδας της ΑΕΚ. Αφού σκέφτεται πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση, αποφασίζει να συνεχίσει την καριέρα της στην Ελλάδα. Στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε για τις πρώτες του ημέρες στην ομάδα: «Ο σύλλογος της ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος βαθιά ριζωμένος. Στόχος μου είναι να πετύχω με την ομάδα μου επιτυχίες στην Ευρώπη. Μετά την συμφωνία με την ΑΕΚ έβλεπα καθημερινά βίντεο της ομάδας, είχα συναντήσεις με τις αθλήτριες και τις επέτρεπα να δουν τον εαυτό τους για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση». Στη συνέχεια το ρεπορτάζ ανέφερε: «Μετά από δύο-τρεις προπονήσεις φάνηκαν αλλαγές στην ομάδα. Στην ομάδα βρίσκονται ατομικά ταλαντούχες αθλήτριες». Στο τέλος μάλιστα το ρεπορτάζ αποκάλυψε και ένα ευχάριστο γεγονός για τον προπονητή της ΑΕΚ, η σύζυγος του οποίου περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X