Σταματάει νωρίτερα από την εθνική Ισπανίας ο Μπουσκέτς

Σταματάει νωρίτερα από την εθνική Ισπανίας ο Μπουσκέτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς φαίνεται πως θα ολοκληρώσει νωρίτερα την καριέρα του στην εθνική Ισπανίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις σύμφωνα με το Relevo.

Ο 34χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος σκεφτόταν έτσι κι αλλιώς να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της χώρας το καλοκαίρι μετά το πέρας του Final Four του Nations League, όμως δύο γεγονότα που προέκυψαν από το Μουντιάλ φαίνεται να αλλάζουν αυτήν του την απόφαση.

Το πρώτο είναι ο σκληρός αποκλεισμός της εθνικής Ισπανίας από το Μαρόκο στα πέναλτι, με τον ίδιο να χάνει το τρίτο και πιο μοιραίο απ’ όλα και το δεύτερο είναι η αλλαγή στον πάγκο των «φούριας ρόχας» με την αποχώρηση του Λουίς Ενρίκε και την έλευση του νεαρού Ντε λα Φουέντε.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς είχε ξεκαθαρίσει τους γύρω του πως ποτέ δεν θα ήθελε να επεκτείνει την παρουσία του στην εθνική ομάδα ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω απ’ ότι ήταν απαραίτητο. Εξάλλου τα επόμενα μεγάλα τουρνουά, δηλαδή το Euro του 2024 και το Μουντιάλ του 2026 απέχουν πάρα πολύ, άρα ακόμα κι αν παραμείνει να βοηθήσει να φτάσει η ομάδα εκεί, μοιάζει απίθανο να είναι στην αποστολή της ομάδας για εκεί, αφού είναι ήδη 34 ετών.

Πέρα απ’ όλα αυτά, ο Ισπανός μέσος κατανοεί πως ο Ντε λα Φουέντε θα πρέπει να χτίσει μία καινούργια ομάδα κι αυτό δεν είναι δύσκολο να γίνει στηρίζομενος σ’ έναν αμυντικό χαφ που είναι 34 ετών και δεν θα είναι στα σημαντικά ματς, όταν έρθει η ώρα.

Φαίνεται, λοιπόν, πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Relevo, η απόφαση που τείνει να πάρει είναι η πρόωρη απόσυρσή του, όμως μέχρι να την ανακοινώσει, όλα τα ενδεμχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X