Δημοσίευμα βόμβα από την Sport: Η βραζιλιάνικη ομοσπονδία θα έχει επαφή με τον Γκουαρντίολα!

Δημοσίευμα βόμβα από την Sport: Η βραζιλιάνικη ομοσπονδία θα έχει επαφή με τον Γκουαρντίολα!
Photo Credits: INTIME

Αυτός είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει τον πάγκο της «Σελεσάο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είδηση «βόμβα» έφερε στην δημοσιότητα η Καταλανική «Sport» η οποία σε δημοσίευμά της αναφέρει πως η Βραζιλιάνικη ομοσπονδία αναμένεται να συναντηθεί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ώστε να αναλάβει τον πάγκο της «Σελεσάο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της CBF Εντνάλντο Ροντρίγκες, τις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθεί με τον Καταλανό προπονητή, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του για να διαδεχθεί τον Τίτε.

Ο Γκουαρντιόλα, έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι έως και το 2025, ωστόσο ο Βραζιλιάνος πρόεδρος, είναι διατεθειμένος να στρώσει χαλί εκατομμυρίων στον Ισπανό τεχνικό.

Η αποτυχία της «Σελεσάο» και στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει πεισμώσει τους ιθύνοντες της CBF, γι’αυτό θέλουν ο διάδοχος του Τίτε να είναι ένας προπονητής με… βαρύ βιογραφικό.

Ο πρόεδρος, Εντνάλντο Ροντρίγκες δεν βιάζεται να πάρει απόφαση για τον νέο προπονητή της «Σελεσάο», αφού είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Γκουαρντιόλα, ακόμη και μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X