ΑΕΚ: Η Κ17 πήρε το «διπλό» (0-1) κόντρα στον Ιωνικό

ΑΕΚ: Η Κ17 πήρε το «διπλό» (0-1) κόντρα στον Ιωνικό
Photo Credits: INTIME

Τη νίκη κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού πήρε η Κ17 της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική νίκη (0-1) πήρε η Κ17 της ΑΕΚ κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού στο γήπεδο «Παντελής Νικολαϊδης» σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23.

Η Ενωση έπαιξε στα… ίσα την ομάδα της Νίκαιας, και ο αγώνας ήταν αρκετά ισορροπημένος.

Ωστόσο, το ματς κρίθηκε τρία λεπτά πριν τη λήξη (77′) με γυριστό σουτ του Δημήτρη Ανδριώτη μετά από σέντρα του Χρήστου Παλαιολόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σύνολο του Πέτρου Τασουνίδη, βασίζεται στην τρέχουσα σεζόν σε παιδιά γεννημένα το 2007, δηλαδή ένα χρόνο κάτω από το ηλικιακό όριο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Κολυφέτης (Παπαζήσης) Ψυρόπουλος (Σαρρής) Μπούσιος, Μαρκόπουλος, Ντάνι, Παλαιολόγου, Κολιμάτσης, Νόα (Κολοκοτρώνης) Ελέζι (Ανδριώτης) Ζούλιας (Δασκαλόπουλος).

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X