Λίλαρντ: «Ιδανικός παρτενέρ για μένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Λίλαρντ: «Ιδανικός παρτενέρ για μένα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»
Photo Credits: INTIME

Ο σταρ των Μπλέιζερς, Νταμιάν Λίλαρντ, μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ντάμιαν Λίλαρντ χαρακτήρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τον ιδανικό παίκτη για να αποτελέσει παρτενέρ του βάσει των αγωνιστικών του χαρακτηριστικών.

Ο γκαρντ των Μπλέιζερς θεωρεί πως αν «αναμειγνύονταν» τα δικά του στοιχεία με αυτά του Έλληνα αστέρα, το κράμα θα ήταν ασταμάτητο.

Αναλυτικά:

«Θα επέλεγα τον Γιάννη. Είναι κυρίαρχος, ένας παίκτης που επιτίθεται στο καλάθι. Είναι καλός πλέι μέικερ, καλός αμυντικός, φέρνει σε ανισορροπία την άμυνα και πιστεύω πως ο τρόπος που παίζει συμπληρώνει τον δικό μου, ενώ ο τρόπος που παίζω εγώ συμπληρώνει εκείνον».

Πάντως με τον 32χρονο γκαρντ να δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2027 και με αποδοχές που φέτος είναι 42 εκατ. δολάρια και φτάνουν ως τα 63 εκατ., αλλά και τον σούπερ σταρ των Μπακς να έχει λαμβάνειν φέτος 42 εκατ. δολάρια και να φτάνει περίπου στα 60 εκατ. το 2026, μόνο πιθανός δεν φαντάζει ένας τέτοιος «γάμος».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X