ΑΕΚ: Ήττα (3-2 σετ) στο τάι μπρέικ από τον Κέρκη στη Σάμο

ΑΕΚ: Καλές εντυπώσεις και στο φιλικό με Μίλωνα (ΦΩΤΟ)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ από τον Κέρκη Σάμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την δεύτερη σερί ήττα στο τάι μπρέικ γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ  η οποία μετά την Καλαμάτα δεν κατάφερε να φύγει αλώβητη ούτε από την Σάμο όπου έχασε με 3-2 σετ από τον Κέρκη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Pre League.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν μεν έναν πολύτιμο βαθμό, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν  και το «διπλό», συνεχίζοντας ωστόσο την προσπάθεια για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πήραν το πρώτο σετ, αλλά πάλεψαν μέχρι τέλους. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο με την ΑΕΚ στις λεπτομέρειες να το χάνει τελικά με 27-25. Στο δεύτερο εμφανίστηκαν καλύτεροι και όντας πιο σταθεροί, ισοφάρισαν σε 1-1 κερδίζοντας ξανά στην παράταση με 26-24. Το τρίτο ήταν και το καλύτερο σετ για την ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου που πίεσε από το σερβίς, είχε πολύ καλή υποδοχή και πήρε τη νίκη με 25-17 κάνοντας την ανατροπή.  Ωστόσο, στο τέταρτο παρότι πίεσαν, το σετ κατέληξε στους Σαμιώτες, οι οποίοι και στο τάι μπρέικ εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι και πήραν τη νίκη με 15-9 και 3-2 αντίστοιχα.

Κέρκης Σάμου – ΑΕΚ 3-2

Τα σετ: 27-25, 24-26, 17-25, 26-24, 15-9

Α.Σ. ΚΕΡΚΗΣ (Αντώνης Παπαδόπουλος): Σπυριούνης, Τουρνάκης, Νικολάκης, Καπετανίδης, Ψυχουντάκης, Χαντ / Φραγκιαδάκης (λ), Κουτσομύτης (λ), Εφραιμίδης, Αναγνωστόπουλος.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίδου): Μελλές, Ρούσης, Μπατατζίμ, Χαλίλης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης / Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Ηλιακόπουλος, Καούνης, Καβαρινός, Κονίδης.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X