Φερνάντες: «Να πάνε να γαμ@@@@ουν, δεν υπάρχει Πορτογάλος διαιτητής στο τουρνουά και σε εμάς έβαλαν Αργεντινό»

Φερνάντες: «Να πάνε να γαμ@@@@ουν, δεν υπάρχει Πορτογάλος διαιτητής στο τουρνουά και σε εμάς έβαλαν Αργεντινό»
Photo Credits: INTIME

«Να πάνε να γαμ@@@@ουν, δεν υπάρχει Πορτογάλος διαιτητής και σε εμάς έβαλαν Αργεντινό», δήλωσε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας ο Μπρούνο Φερνάντες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπρούνο Φερνάντες ξέσπασε μετά το σοκαριστικό αποκλεισμό της Πορτογαλίας στους “8” του Μουντιάλ από το Μαρόκο, κάνοντας λόγο για πέναλτι που δεν του δόθηκε και τονίζοντας την μην παρουσία συμπατριώτη του διαιτητή στα γήπεδα του Κατάρ.

Η Πορτογαλία έμεινε εκτός της συνέχειας του Μουντιάλ με την ήττα με 1-0 από το Μαρόκο και σύμφωνα με τον -οργισμένο- Μπρούνο Φερνάντες, υπάρχει υπεύθυνος και αυτός είναι η διαιτησία, κάνοντας νήξη για πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε υπέρ του στο φινάλε του πρώτου μέρους και για το γεγονός πως σφύριξε το ματς ο Αργεντινός, Φακούντο Τέγιο.

«Μην με αγγίζετε, θα πω αυτό που είναι να πω και να πάνε να γ@@@@@@ μετά. Είναι πολύ παράξενο που σφυρίζει διαιτητής που η εθνική ομάδα της χώρας του συνεχίζει στο τουρνουά και αντίθετα δεν υπάρχει Πορτογάλος.

Οι Πορτογάλοι διαιτητές σφυρίζουν στο Champions League και είναι υψηλού επιπέδου, για να βρίσκονται σε αυτό το τουρνουά. Αυτός που μας σφύριξε δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους παιχνίδια, με τέτοιο ρυθμό.

Έγειρε ξεκάθαρα το ματς υπέρ των αντιπάλων μας”, τόνισε αρχικά ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να προσθέσει:

“Στο πρώτο μέρος υπάρχει καθαρό πέναλτι εις βάρος μου. Είμαι μόνος και δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να πέσει στην περιοχή όταν είμαι μόνος μπροστά. Μπορούσα να κάνω το σουτ στον τερματοφύλακα”.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X