Μουντιάλ 2022: Μαρόκο - Πορτογαλία 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Μουντιάλ 2022: Μαρόκο - Πορτογαλία 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ζωντανά από το enwsi.gr το παιχνίδι του Μαρόκο με την Πορτογαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022 άρχισαν με εντυπωσιακό τρόπο και ολοκληρώνονται σήμερα με το σούπερ ντέρμπι της Αγγλίας με τη Γαλλία και την αναμέτρηση της Πορτογαλίας κόντρα στο Μαρόκο.

Η αρχή γίνεται στις 17:00 με την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την έκπληξη της οκτάδας, Μαρόκο, στο «Αλ Τουμαμά». Πρόκειται για τον τρίτο μεταξύ τους αγώνα με τους δύο προηγούμενους να είναι σε φάση ομίλων η νίκη 3-1 του Μαρόκου στο Μεξικό το 1986 που ήταν και η μοναδική φορά που οι Ίβηρες ηττήθηκαν από αφρικανική ομάδα σε τελική φάση Μουντιάλ και η νίκη της Πορτογαλίας με 1-0 το 2018 στη Ρωσία.

Σε περίπτωση πρόκρισης, το Μαρόκο θα γίνει η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά, ενώ η Πορτογαλία έχει ήδη δυο συμμετοχές το 1966 (είχε αποκλείσει στα προημιτελικά την Βόρεια Κορέα με 5-2) και το 2006 (είχε αποκλείσει στα πέναλτι την Αγγλία).

Σε ότι αφορά τους Πορτογάλους, παρά την πρόκρισή τους στα προημιτελικά μετά από 16 χρόνια δείχνουν να ασχολούνται περισσότερο με την απόφαση του Φερντάντο Σάντος να αφήσει εκτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μάλιστα δεν πανηγύρισε στο τέλος του αγώνα με την Ελβετία μαζί με τους συμπαίκτες του και αρνήθηκε να συμμετέχει στο πρόγραμμα των αναπληρωματικών.

LIVE το Μαρόκο – Πορτογαλία

Δείτε ζωντανά από το enwsi.gr το παιχνίδι του Μαρόκο με την Πορτογαλία

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X