«Επνιξε» με το πρέσινγκ της η ΑΕΚ τον ΟΦΗ και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο...

«Επνιξε» με το πρέσινγκ της η ΑΕΚ τον ΟΦΗ και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο...
Photo Credits: INTIME

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στο φιλικό με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 τον ΟΦΗ στο «Σεραφείδειο» σε ματς που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ενώ δεν υπήρχε ούτε τηλεοπτική μετάδοση.

Το γκολ της Ενωσης το πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία στο 24′. Ο Μάνταλος έβγαλε μεγάλη μπαλιά, ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο κατέβασε» τη μπάλα μέσα στην περιοχή, παρά την πίεση του Διαμαντή, και πλάσαρε τον Στίβενς για το 1-0.

Οι παίκτες της ΑΕΚ πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ πάνω σε αυτά που ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς έκαναν τρομερό πρέσινγκ, το οποίο «έπνιξε» τους Κρητικούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να βγάλουν την μπάλα από την άμυνά τους και γενικότερα μετά το τέλος του ματς μιλούσαν για το πόσο… σταθερή και συγκεντρωμένη ήταν η ομάδα του Αλμέιδα και σε αυτό το ματς. Οπως και στο πρόσφατο 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν εξαιρετικοί στο transition  και έβγαλαν πολλές φάσεις, με τις οποίες θα μπορούσαν να βάλουν και περισσότερα γκολ στο παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του κλείστηκε στην άμυνά του και αρκέστηκε σε έναν παθητικό ρόλο στο ματς, αδυνατώντας να απειλήσει τόσο τον Αθανασιάδη, όσο και τον Στάνκοβιτς που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Και γενικότερα η ΑΕΚ έδειξε, όπως και στο φιλικό με την Σερένγκ, έτσι και απέναντι στον ΟΦΗ, ότι συνεχίζει στον ίδιο δρόμο…

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X