Σκαλόνι: «Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μας βλέπει από τον παράδεισο, μας σπρώχνει μέχρι το τέλος»

Σκαλόνι: «Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μας βλέπει από τον παράδεισο, μας σπρώχνει μέχρι το τέλος»
Photo Credits: INTIME

O Λιονέλ Σκαλόνι, μίλησε για την πορεία της Αργεντινής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από τη νίκη – πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά της διοργάνωσης απέναντι στην Ολλανδία.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, στάθηκε και στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος τους βλέπει από… ψηλά και τους στηρίζει:

«Το παιχνίδι ήταν θερμό», παραδέχτηκε ο Σκαλόνι. «Αλλά ήταν ένας προημιτελικός. Και ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο μένει στο γήπεδο. Φυσικά είχαμε 11 άνδρες. Ο Λέο [Μέσι] ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης και έδειξε ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών και είμαστε χαρούμενοι που είναι στο πλευρό μας.

Έπαιξαν με τρόπο που δεν περίμενα από αυτούς. Αλλά κάθε ομάδα, κάθε προπονητής, αποφασίζει πώς θα παίξει. Δεν θα μιλήσω για την ποδοσφαιρική τους φιλοσοφία, αλλά στην πραγματικότητα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν είχαμε ευκαιρίες και διακόπτονταν συχνά, αλλά τους επιτρέπεται να παίξουν όπως θέλουν.

Υποφέραμε πάρα πολύ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το ζήσαμε στο γήπεδο για τον κόσμο. Και ο Ντιέγκο Μαραντόνα μας βλέπει από τον παράδεισο, μας σπρώχνει μέχρι το τέλος».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X