Σοκάρει η Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου» (VIDEO)

Σοκάρει η Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου» (VIDEO)

Για το θέμα υγείας της μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! η Ρούλα Κορομηλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρούλα Κορομηλά μιλά στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με την εφημερίδα Τα Νέα. Η παρουσιάστρια εξομολογείται, μεταξύ άλλων, και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Όσο μεγαλώνουμε οφείλουμε να γινόμαστε σοφότεροι. Εσύ άλλαξες κοσμοθεωρία με τα χρόνια; Δυνάμωσες; Σε τι έχεις αλλάξει;

Πώς να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά με ωρίμασαν, με έκαναν να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να συγχωρώ, να κατανοώ και να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους αλλά και εμένα την ίδια. Να δίνω σημασία στα πιο απλά και ουσιαστικά πράγματα και να μην ασχολούμαι με μικρότητες. Όταν έχεις φτάσει να παλεύεις για τη ζωή σου, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται τελείως ασήμαντα. Όπως είπε, τώρα πια θέλω να είμαι εκεί που περνάω καλά. Θέλω να έχω στη ζωή μου ανθρώπους που μου λένε μόνο αλήθειες.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X