Με τον Τοράλ στην αποστολή του ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ

Με τον Τοράλ στην αποστολή του ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Με τον Γιον Τοράλ στην αποστολή του θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το αυριανό φιλικό με την ΑΕΚ στο «Σεραφείδειο» ο ΟΦΗ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Παρών» στην αποστολή του ΟΦΗ για το φιλικό της Παρασκευής με την ΑΕΚ στο «Σεραφείδειο» θα είναι ο Ισπανός μέσος, Γιον Τοράλ. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Λιθουανού προπονητή των Κρητικών, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Από εκεί και πέρα, στον ΟΦΗ πήραν μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης οι Γκερέρο και Περέα, ενώ ο Καμάου ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού και έμεινε στα… πιτς, ενώ εκτός προγράμματος ήταν Τζου και Μπιφουμά.

Θοράρινσον, Νέιρα έκανε αποφόρτιση, ενώ φυσικής κατάστασης ο Τσιλιανίδης. Αποκατάσταση έκαναν Γιαννούλης, Θεοδοσουλάκης, Ντουρμισάι.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μανδά, Στίφενς, Λάρσον, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Γιοχού, Μπαλογιάννη, Ντιουσέ, Μπουζούκη, Τοράλ, Στάικο, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Αλμοχαϊμέντ, Ντικό και Φαλατάχ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X