Ρεάλ Μαδρίτης: «Ονειρεύεται» Ναδάλ για αντικαταστάτη του ο Πέρεθ!

Ρεάλ Μαδρίτης: «Ονειρεύεται» Ναδάλ για αντικαταστάτη του ο Πέρεθ!
Photo Credits: INTIME

Αυτός είναι ο εκλετός του Φλορεντίνο Πέρεθ για να τον αντικαταστήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρθε, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, θέλει να δει τον Ράφα Ναδάλ ως αντικαστάτη του στον προεδρικό «θώκο» των «μερένχες».

Είναι ευρέως γνωστός πως ο Ισπανός τενίστας, είναι φανατικός οπαδός της Ρέαλ, δεν το έχει κρύψει και ποτέ άλλωστε. Οποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, πηγαίνει στο γήπεδο να δει την αγαπημένη του ομάδα. Από την άλλη, ο 75χρονος Φλορεντίνο Πέρεθ δεν σκοπεύει να κάτσει και πολλά χρόνια ακόμη στην προεδρία της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, ο Πέρεθ τόνισε πως θα ήθελε να δει τον Ναδάλ να αναλαμβάνει την προεδρία της ομάδας, όταν ο ίδιος αποσυρθεί. Μεταξύ… σοβαρού κι αστείου πάντως, ο Ναδάλ το 2019 είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ότι αν του έλεγε κάποιος να πάρει την ομάδα, θα το δεχόταν με ευχαρίστηση, ενώ από την άλλη ο Πέρεθ είχε τονίσει πως «ο Ναδάλ θα ήταν μια υπέροχη επιλογή για την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης».

Τώρα το σενάριο αυτό «φούντωσε» τα τελευταία 24ωρα στην Μαδρίτη, το οποίο βεβαίως είναι πολύ μακρινό καθώς και ο Πέρεθ δεν θα φύγει σύντομα, ενώ ο Ναδάλ συνεχίζει την καριέρα του στο τένις.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X