ΑΕΚ: Tο πλάνο επιστροφής Τσούμπερ-Άμραμπατ και η περίπτωση Ελίασον

ΑΕΚ: Tο πλάνο επιστροφής Τσούμπερ-Άμραμπατ και η περίπτωση Ελίασον
Photo Credits: INTIME

Τι περιμένουν στην ΑΕΚ για τους τρεις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται στην Ολλανδία, ωστόσο έχει πολλά προβλήματα με απουσίες.

Ο Γκατσίνοβιτς μετά την πρώτη ημέρα έχασε όλες τις προπονήσεις στο Μπουργκ Χάαμστεντε και κάνει αποφόρτιση λόγω επιβαρύνσεων, ενώ προστατεύθηκε και ο Γαλανόπουλος ενώ έπαθε θλάση ο Μαχαίρας. Επίσης, Τζαβέλλας-Σιντιμπέ έχασαν κάποιες προπονήσεις λόγω επιβάρυνσης, όπως και ο Παρράς.

Ωστόσο, ο Ματίας Αλμέιδα έχει τρία πιο σημαντικά προβλήματα. Τον Στίβεν Τσούμπερ, τον Νορντίν Άμραμπατ και τον Νίκλας Ελίασον. Ο Ελβετός στις 10 Νοεμβρίου υποβλήθηκε επιτυχώς σε ρομποτική αποκατάσταση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών αμφοτερόπλευρα, ενώ ο Μαροκινός στις 15 Νοεμβρίου υποβλήθηκε σε επέμβαση καθαρισμού έξω μηνίσκου στο δεξί πόδι. Ο Άμραμπατ έχασε αρκετές ημέρες λόγω της ίωσης και αναχώρησε από την Ολλανδία για να πάει στην Αθήνα και να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του.

Στόχος της ΑΕΚ τόσο για τον Τσούμπερ όσο και τον Άμραμπατ είναι αμφότεροι να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων προς τα τέλη Δεκεμβρίου και έτσι να βρίσκονται στη διάθεση του Αλμέιδα στον εκτός έδρας αγώνα στο Βόλο στις 28 Δεκεμβρίου. Αν δεν τα καταφέρουν επόμενο ματς της ΑΕΚ είναι στις 3 Ιανουαρίου 2023 στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Άρα θα χάσουν σίγουρα το ματς με την Κηφισιά εκτός έδρας για το Κύπελλο και τον αγώνα με την Λαμία στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» για την Super League.

Όσον αφορά τον Ελίασον όλα δείχνουν ότι τον Φεβρουάριο θα επιστρέψει. Προς τα τέλη του μήνα, ενώ αν χρειαστεί θα μπει τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X