Φιλική ισοπαλία (1-1) ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο

Φιλική ισοπαλία (1-1) ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό του Αστέρα με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη. Στο πρώτο τους φιλικό ματς μετά τη διακοπή οι Αρκάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τους Περιστεριώτες με 1-1 χάρη στο γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες στο 90+3′.

Το πρώτο τέταρτο ήταν αναγνωριστικό με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους. Στο 16′ ο Μπενίτο σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα. Στο 22′ ο Παπαδόπουλος με εντυπωσιακή απόκρουσε είπε όχι στην κεφαλιά του Ντε Μποκ. Οι Αρκάδες είχαν δυο καλά σουτ με Ριέρα και Μουνάφο που σταμάτησε ο Μάριτς.  Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γρήγορο γκολ. Στο 54′ η άμυνα των Αρκάδων αδράνησε, ο Ροτάριου γύρισε τη μπάλα και ο Κιάρτασον εξ επαφής εκτέλεσε τον Τσιφτσή.

Εν τέλει οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που άξιζαν στο 90+3′. Ο Τασουλής εκτέλεσε το φάουλ, ο Μάριτς δεν έδιωξε σωστά και ο Μπαράλες με κεφαλιά σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X