Μουντιάλ 2022: Νέο ερωτικό σκάνδαλο στην εθνική Σερβίας

Μουντιάλ 2022: Νέο ερωτικό σκάνδαλο στην εθνική Σερβίας
Photo Credits: INTIME

Νέο ερωτικό σκάνδαλο στην Σερβία με πρωταγωνιστές του Γκούντελι και την σύζυγο του Γιόβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις για τα ερωτικά σκάνδαλα στην εθνική ομάδα της Σερβίας, καθώς δημοσιεύματα μπλέκουν τον Νεμάνια Γκούντελι με την σύζυγο του Λούκα Γιόβιτς.

Προ ημερών, είχε σκάσει σαν…βόμβα στα αποδυτήρια των Σέρβων η φήμη που ήθελε τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να διατηρεί κρυφό δεσμό με την γυναίκα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, Πρέντρακ Ραίκοβιτς. Βέβαια, ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια αυτά, χαρακτηρίζοντάς τα μάλιστα απαράδεκτα.

Σήμερα παρόλα αυτά, έσκασε νέο δημοσίευμα…φωτιά, το οποίο αναφέρει πως η σύζυγος του Λούκα Γιόβιτς, διατηρεί δεσμό με τον μέσο της Σεβίλλης, Νεμάνια Γκούντελι. Και όχι μόνο αυτό, γράφτηκε παράλληλα πως Γιόβιτς και Γκούντελι είχαν έναν άγριο καυγά στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ωστόσο, ο άσος της Φιορεντίνα διέψευσε τα δημοσιεύματα ανεβάζοντας μια φωτογραφία του μαζί με τον Γκούντελι μέσα από τα αποδυτήρια, με τους δύο ποδοσφαιριστές να είναι σε θέση… μάχης με τις γροθιές σφιγμένες, αλλά χαμογελαστοί.

Δείτε την φωτογραφία των δύο ποδοσφαιριστών 

Μουντιάλ 2022: Νέο ερωτικό σκάνδαλο στην εθνική Σερβίας

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X