ΑΕΚ: Προπόνηση μόνο στο γυμναστήριο - Αποφόρτιση και ομιλία Αλμέιδα στο ξενοδοχείο

ΑΕΚ: Προπόνηση μόνο στο γυμναστήριο - Αποφόρτιση και ομιλία Αλμέιδα στο ξενοδοχείο

Το σημερινό διαφορετικό πρόγραμμα της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK παραμένει στην Ολλανδία για τη χειμερινή της προετοιμασία.

Ωστόσο, σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα και το επιτελείο του επέλεξαν να μην κατέβουν στο γήπεδο για πρωινή προπόνηση, αλλά να μείνουν στο ξενοδοχείο. Εκεί θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης και ασκήσεις στο γυμναστήριο κατά κύριο λόγο με σκοπό να αποφορτιστούν οι κιτρινόμαυροι από τις πολύ έντονες διπλές προπονήσεις που κάνουν την τελευταία εβδομάδα στην Ολλανδία.

Ο Αλμέιδα προσέχει για να… έχει τους παίκτες του και το πρωί θα το περάσουν πιο… ήρεμα στο ξενοδοχείο με δική του ομιλία και μένει να φανεί τι πρόγραμμα θα ακολουθήσουν το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ την Κυριακή στις 12:00 (ώρα Ολλανδίας – 13:00 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει την βελγική Σερένγκ σε φιλικό παιχνίδι. Το φιλικό θα διεξαχθεί μεσημέρι λόγω καιρικών συνθηκών και σκότους στην Ολλανδία από το απόγευμα, ενώ ο αρχικός προγραμματισμός ανέφερε ότι θα είχε διάρκεια 45 λεπτών.

Τελικά το φιλικό θα έχει διάρκεια 90 λεπτών. Κάτι που σημαίνει ότι σε αυτό το διάστημα, ο Ματίας Αλμέιδα θα κληθεί να δει την εικόνα των παικτών που έχει μαζί του σε δύο ημίχρονα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X