Γκουαρντιόλα: «Τίποτα δεν συγκρίνεται με την Μπαρτσελόνα, θα επέστρεφα μόνο εάν ένιωθα απαραίτητος»

«Μέσι και Γκουαρντιόλα ήταν κοντά στην Χετάφε»
Photo Credits: INTIME

Ο Πεπ Γκουρντιόλα μιλώντας στην Mundo Deportivo στάθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία συνέντευξη παραχώρησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην «Mundo Deportivo» εκεί όπου δεν απέκλεισε το γεγονός να επιστρέψει μελλοντικά στην Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, σημείωσε πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αισθανθεί πως η ομάδα τον έχει ανάγκη και η παρουσία του εκεί είναι απαραίτητη:

«Δεν θα είναι καλό να καταλάβω ότι πρέπει να επιστρέψω, γιατί ο Πεπ έφυγε και η Μπαρτσελόνα συνέχισε να κερδίζει. Οπότε, δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι.

Αν πίστευα ότι ήμουν απαραίτητος, θα επέστρεφα. Υπάρχουν στάδια, υπάρχουν διαδικασίες και αν κάποια μέρα χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε, θα ξανασυναντηθούμε φυσικά».

Έπειτα στάθηκε στην Μάντσεστερ Σίτι:

«Νιώθω πολύ καλά εκεί, πολύ άνετα, μου δίνουν τα πάντα και έχω πολύ καλούς φίλους κοντά. Για να συνεχίσεις πρέπει να έχεις πολύ καλούς παίκτες και όταν έχεις συνέχεια σε έναν σύλλογο, είναι επειδή οι από “πάνω” σού δίνουν μεγάλη υποστήριξη.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την Μπαρτσελόνα, γιατί εδώ όλα είναι στην επιφάνεια, αν είμαι εδώ είναι επειδή η Μπαρτσελόνα μού έδωσε τα πάντα και δεν είναι αρκετό ποτέ το “ευχαριστώ”. Στη Σίτι νιώθω σαν στο σπίτι μου».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X