Μουντιάλ 2022: Η Πορτογαλία «καθάρισε» με 2-0 την Ουρουγουάη και προκρίθηκε στους «16»

Μουντιάλ 2022: Η Πορτογαλία «καθάρισε» με 2-0 την Ουρουγουάη και προκρίθηκε στους «16»
Photo Credits: INTIME

Η Πορτογαλία «καθάρισε» με 2-0 την Ουρουγουάη και προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ 2022!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο «καθάρισε» με 2-0 την Ουρουγουάη και προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ 2022.

Μία αξιοσημείωτη φάση είχε όλη και όλη το πρώτο 45λεπτο. Οι Πορτογάλοι ναι μεν είχαν την κατοχή, ναι μεν είχαν οκτώ τελικές, αλλά δεν είχαν να επιδείξουν κάποια ιδιαίτερη φάση. Από την άλλη, οι Ουρουγουανοί έβγαλαν τσαμπουκά. Είχαν πάθος και στο 36′ είναι αλήθεια πως απείλησαν…

Αναφερόμαστε στη φάση του Μπετανκούρ που ξεκίνησε με ωραίο σόλο. Την «άνοιξε» στον Ολιβέρα που την έσπασε ξανά, αλλά ούτε ο χαφ της Τότεναμ ούτε ο Νούνιες μπορούσαν να εκτελέσουν!

Η Πορτογαλία μπήκε με ορμή και στο 54′ έφθασε στο 1-0. Ο Μπρούνο Φερνάντες σέρβιρε και ο 37χρονος σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκοντας ελάχιστα την μπάλα ή μη έδωσε το προβάδισμα στους Ίβηρες. Και αυτό που είχε σημασία ήταν πως η Πορτογαλία προηγούταν στο ματς με 1-0 των Ουρουγουανών.

Οι Λατινοαμερικάνοι έβγαλαν αντίδραση και στο 75′ είχαν τεράστια ευκαιρία για το 1-1, με τπ απίθανο πλασέ του Μάξι Γκόμες να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι. Στο 78′ ο Σουάρες απείλησε εκ νέου με τον Δε Αρασκαέτα να χάνει νέα ευκαιρία για το γκολ της ισοφάρισης.

Το 1-0 παρέμενε και η Πορτογαλία κέρδισε πέναλτι-δώρο σε χέρι του Χιμένες, χέρι όπου στηριζόταν, με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 90+3′ να γράφει το 2-0 υπέρ των Ιβήρων που μ’ αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους «16» του θεσμού. Ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε στο τέλος με τον Μπρούνο Φερνάντες να βλέπει το δοκάρι να του στερεί το χατ τρικ!

Διαιτητής: Αλιζερα Φαγκάνι (Ιράν)
Κίτρινες: Νέβες, Φέλιξ, Ντίας – Μπεντανκούρ, Ολιβέρα

Οι συνθέσεις:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φερνάντο Σάντος): Ντιόγκο Κόστα, Κανσέλο, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Μέντες (42΄ Γκερέιρο), Νέβες (69΄ Λεάο), Μπερνάρντο Σίλβα, Φερνάντες, Φέλιξ (82΄ Βιτίνια), Ρονάλντο (82΄ Ράμος), Γουίλιαμ Καρβάλιο (82΄ Παλίνια)

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ροτσέτ, Χιμένες, Γκοντίν (62΄ Πελίστρι), Κοάτες, Βαρέλα, Ολιβέρα (86΄ Βίνα), Μπεντανκούρ, Βαλβέρδε, Βεσίνο (62΄ Αρασκαέτα), Νούνιες (72΄ Γκόμες), Καβάνι (73΄ Σουάρες)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X