Μαραντόνα: Το μυστήριο τηλεφώνημα και η μάχη για το οικόπεδο – «Κοίτα, Έλληνα, παράτα τις βλακείες σου και κοίτα να αφήσεις τον πελάτη σου να τελειώσει τη συμφωνία»

Μαραντόνα: Βγήκε από το νοσοκομείο και μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ

Τα 20 εκατομμύρια και ο «μαλακός»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια συμφωνία αγοράς οικοπέδου φέρεται να προκάλεσε πολλά προβλήματα και κυρίως την οργή του Diego Armando Maradona.

Πιο συγκεκριμένα το περιστατικό εξιστορείται στο iliaspapageorgiadis.com στο οποίο αναφέρεται:

Ένα απόγευμα έλαβα μία κλήση από άγνωστο νούμερο. Απαντώ σε όποιον με καλέσει, έτσι πάτησα το πράσινο κουμπί και άκουσα μία φωνή να μου μιλάει στα αγγλικά… Ήταν ο ιδιοκτήτης του ακινήτου (ή έλεγε πως είναι):

– «Εσύ είσαι, ρε, ο αδέσποτος σκύλος (!) που προσπαθεί να μου χαλάσει τη συμφωνία για το οικόπεδό μου; Θα σου μιλήσω για πρώτη και τελευταία φορά».

Η: «Καλησπέρα και σε εσάς. Ποιος είστε; Προς τι τα κομπλιμέντα;»

– «Κοίτα, Έλληνα, παράτα τις βλακείες σου και κοίτα να αφήσεις τον πελάτη σου να τελειώσει τη συμφωνία! Είναι πολλά τα λεφτά! Θα σε βρω και θα σε σκίσω!»

Η: «Μιλάτε για το μεγάλο οικόπεδο που είναι στην πραγματικότητα αθλητική εγκατάσταση;»

– «Ναι, ρε, για αυτό μιλάω! Οι δικηγόροι και οι μηχανικοί είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα, τι σε νοιάζει εσένα, ρε, τράβα πίσω στο χωριό σου στην Κρήτη, εκεί στην Ελλάδα»

Η: «Όλυμπος, Κατερίνη, λάθος σας τα είπαν. Αν μία αθλητική εγκατάσταση δεν αλλάξει χρήση γης, τότε το μόνο που θα μπορούμε να κάνουμε εκεί είναι να παίζουμε μπάλα, αυτό καταλαβαίνω εγώ. Γιατί δεν δεσμεύεστε να μας το παραδώσετε με αλλαγμένη τη χρήση γης; Θα σας…»

– «… ρε τι ξέρεις εσύ από ακίνητα και χρήσεις γης, ρε; Αν εσύ ξέρεις από ακίνητα, εγώ είμαι ο Diego Armando Maradona! Το καλό που σου θέλω, σταμάτα να μου δημιουργείς προβλήματα, γιατί θα έχεις κακά ξεμπερδέματα».

Η: «Εντάξει, Diego, κοιτάξτε να αλλάξετε τη χρήση και θα εισπράξετε ένα από τα μεγαλύτερα τιμήματα για αγορά γης στα Βαλκάνια» απάντησα και τότε ο ιδιοκτήτης έκανε μία μικρή παύση και «άλλαξε τροπάριο»…

– «Πόσα θες, ρε; Εσύ μας κάνεις τον δύσκολο για να πάρεις λεφτά… πόσα θέλεις να σου δώσω για να το βουλώσεις και να κάνεις στην άκρη».

Δεν περίμενα αυτή την ερώτηση. Δεν απάντησα. Το προσύμφωνο είχε τίμημα 55.000.000 Ευρώ. Ο «Diego» συνέχιζε να ουρλιάζει στην άλλη άκρη της γραμμής…

– «Με πόσα θα είσαι ευχαριστημένος, Έλληνα εκβιαστή, εσείς που δώσατε τα δώρα στην Τροία ή τέλος πάντων τι έγινε εκεί…»

Πήρα μία βαθειά ανάσα. Έχασα τη φωνή του από τα αυτιά μου και χάθηκα στη σκέψη μου…

Διαβάστε τη συνέχεια

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X