Τουρκία: Φωτοβολίδα εκτοξεύθηκε από οπαδούς της Αλτάι και βρήκε στο κεφάλι οπαδό της Γκιοζτέπε (VIDEO)

Τουρκία: Φωτοβολίδα εκτοξεύθηκε από οπαδούς της Αλτάι και βρήκε στο κεφάλι οπαδό της Γκιοζτέπε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η στιγμή που εκτοξεύεται η φωτοβολίδα από τους οπαδούς της Αλτάι σ’ αυτούς της Γκιοζτέπε προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό ενός εξ’ αυτών. Προσοχή σκληρές εικόνες.

Τρομακτικές εικόνες εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (27/11) στον αγώνα της Γκιοζτέπε με την Αλτάι, που τελικά ματαιώθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό οπαδού. Οι φιλοξενούμενοι εκτόξευσαν φωτοβολίδα ευθείας βολής απέναντί τους που κάθονταν οπαδοί των γηπεδούχων με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός, αφού τον πέτυχε στο κεφάλι.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media φαίνονται οι υπόλοιποι οπαδοί που βρίσκονται γύρω του να τον «βαράνε» με μπλούζες για να σβήσει η φωτιά που είχαν πάρει τα ρούχα του.

Στο ίδιο παιχνίδι θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της αναμονής για να εισέλθει στο ασθενοφόρο και να διακομισθεί στο νοσοκομείο ο οπαδός αυτός, ένας άλλος μπήκε στο γήπεδο και επιτέθηκε στον τερματοφύλακα της Αλτάι χτυπώντας τον στο κεφάλι.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X