Λένα Δροσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο» (VIDEO)

Λένα Δροσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο» (VIDEO)

Η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και στο πώς νιώθει έναν χρόνο, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και στο πώς νιώθει έναν χρόνο, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί.

«Είμαι καλύτερα γιατί αντιμετώπισα τον φόβο μου, τα τραύματά μου με το να μιλήσω και να σταθώ αντάξια των συνθηκών. Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο τον εαυτό μου… πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει. Είμαι υπερήφανη που η κοινωνία μετακινείται και αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι μόνο έτσι τα πράγματα. Έχει δρόμο όμως ακόμα για να έρθει η επόμενη μέρα» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια της συνέντευξής της η ηθοποιός έκανε αναφορά και στη στάση που κράτησε τότε η Κάτια Δανδουλάκη απέναντι στα όσα συνέβησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X