ΑΕΚ: Μεγάλο «διπλό» (0-3) για την Κ17 στην έδρα του ΟΦΗ

ΑΕΚ: Μεγάλο «διπλό» (0-3) για την Κ17 στην έδρα του ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Η Κ17 της ΑΕΚ «άλωσε» το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη (0-3) για την Κ17 της ΑΕΚ, κόντρα στον ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23.

Η Ενωση, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο ευρεία, βάσει των ευκαιριών τους.

Για την ομάδα του Πέτρου Τασουνίδη, το σκορ άνοιξε ο Κολιμάτσης με σουτ στο 9′ και το 0-2 έγινε με πλασέ του Παλαιολόγου στο 15′.

Το τελικό σκορ «έγραψε» στο 78′ ο Ψυρόπουλος μετά από κόρνερ του Κολιμάτση, ενώ στο 89′ χάθηκε ευκαιρία και για τέταρτο γκολ, όταν σουτ του Ντάνι χτύπησε στο δοκάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως, οι ποδοσφαιριστές της Κ17 της ΑΕΚ αφιέρωσαν τη νίκη τους επί του ΟΦΗ στον συμπαίκτη τους Διονύση Σέχου που πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά από κάταγμα κλείδας.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Κολυφέτης, Ψυρόπουλος, Παπαζήσης, Μαρκόπουλος (85′ Σαρρής) Ντάνι, Παλαιολόγου (65′ Νόα) Κολιμάτσης, Αβράσογλου (75′ Παναγιωτόπουλος) Ανδριώτης (65′ Δασκαλόπουλος) Ζούλιας (46′ Ελέζι).

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X