ΑΕΚ: Ο Τζαβέλλας είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα

Οι ευχές της ΑΕΚ στον Γιώργο Τζαβέλλα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δεν πρόκειται να το πιέσει να συνεχίσει σαν παίκτης ο Γιώργος Τζαβέλλας και ήδη έχει κάνει τα κουμάντα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του και ο ίδιος με τον ρόλο που έχει στην «Ενωση». Ο Γιώργος Τζαβέλλας ωστόσο ξέρει πως η επόμενη μέρα δεν αργεί και έχει ήδη κάνει τα κουμάντα του για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Ο πολύπειρος Έλληνας αμυντικός που κέρδισε το στοίχημα της παραμονής, σβήνει σήμερα το 36ο κεράκι και ήδη από φέτος έχει αντιληφθεί την αγωνιστική φθορά στο πρόσωπό του.

Σεβόμενος τον εαυτό του δεν θέλει να «εκβιάσει» το plus ένα χρόνο συμβολαίου στην ΑΕΚ και ετοιμάζει παράλληλα για την επόμενη μέρα του μακριά από τη Super League 1 και το ποδόσφαιρο.

Δειλά δειλά με στενή συνεργάτιδα (σ.σ.: δικηγόρος, παρακαλώ) έχει αρχίσει το «ψήσιμο» σε παίκτες για την στιγμή που θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Ποδοσφαιριστής με background και επιρροή ακόμη και σήμερα στα αποδυτήρια της Εθνικής θα ΄χει την ανάλογη πέραση στο μετερίζι του agent.

Μπίζνα που έχει στο μυαλό του, έχοντας μάλιστα κάνει ήδη τις πρώτες του… μεταγραφές! Stay tuned…

Πηγή: sportime.gr

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X