Ατλετικό Μαδρίτης: Ο Φέλιξ ζήτησε να φύγει

Ατλετικό Μαδρίτης: Ο Φέλιξ ζήτησε να φύγει
Photo Credits: INTIME

Ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του μετά το Μουντιάλ του Κατάρ αναζητεί ο Ζοάο Φέλιξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βόμβα του Ζοάο Φέλιξ στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο ο μεσοεπιθετικό των «ροχιμπλάνκος» ζήτησε από τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, να του βρει τον επόμενο “σταθμό” της καριέρας του.

Κι από ότι φαίνεται ούτε η Ατλέτικο είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς η σχέση με τον Ντιέγκο Σιμεόνε -και με κομμάτι των οπαδών- είναι άκρως τεταμένη και, πλέον, η μόνη διέξοδος είναι η πώληση του παίκτη, ακόμη και τον προσεχή Ιανουάριο.

Κι αυτό διότι αμφότερες οι πλευρές δεν επιθυμούν να ενταθεί περισσότερο το υφιστάμενο πρόβλημα και να επηρεάσει την καθημερινότητα μιας ομάδας που δεν θέλει με τίποτα να βρεθεί αντιμέτωπη με περισσότερα προβλήματα στο εσωτερικό της.

Κάπου εκεί εμφανίζεται η Μπάγερν, η οποία ήδη πρόσφερε 100 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση ταλαντούχων παικτών πριν από την πιθανή αποχώρηση του Μέσι τον ερχόμενο Ιούνιο, ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία ο Μέντες διατηρεί άριστες σχέσεις.

Επίσης υπάρχει και η Τσέλσι, η οποία πρόσφατα άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς και μπορεί να μπει… στο παιχνίδι της απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή της κλάσης του Φέλιξ.

Η ουσία είναι ότι ο Πορτογάλος κάθε μέρα που περνά είναι όλο και πιο κοντά στο να φύγει από την Ατλέτικο, όπου διανύει την 4η του σεζόν χωρίς να είναι βασικός.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X