Προπονήσεις με τον Ιωνικό ο Ρουμπουλάκου

Προπονήσεις με τον Ιωνικό ο Ρουμπουλάκου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και πάλι στη δουλειά έχουν επιστρέψει από την Τρίτη (25/11) οι παίκτες του Ιωνικού. Μάλιστα, εσχάτως στις προπονήσεις των Νικαιωτών συμμετέχει και ο Σίμος Ρουμπουλάκου.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Δημήτρης Σπανός, γνωρίζει τον 30χρονο αριστερό μπακ από το κοινό τους πέρασμα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον είναι πιθανό να συνεργαστούν και στον Ιωνικό. Άλλωστε, είναι μια θέση που ψάχνει ενίσχυση η ομάδα της Νίκαιας, στην οποία είχε προταθεί ο παίκτης και κατά το παρελθόν.

Ο Ρουμπουλάκου αγωνιζόταν στη Ρουμανία από τον Ιανουάριο του 2020, αρχικά με την Αράντ κι εν συνεχεία με τη Τσίντια, από την οποία έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι. Είχε προηγηθεί τρία χρόνια (2017-2020) στην αλβανική Κουκέσι, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα το 2017 και το Κύπελλο το 2019, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Τρίγλια Ραφήνας, Καλαμάτα, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό, Παναιγιάλειο, καθώς και στον Απόλλωνα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X