Tίτε: «Προνομιούχος που είμαι στον πάγκο της Βραζιλίας, ονειρευόμαστε την κατάκτηση του τροπαίου»

Tίτε: «Προνομιούχος που είμαι στον πάγκο της Βραζιλίας, ονειρευόμαστε την κατάκτηση του τροπαίου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Σερβία το βράδυ της Πέμπτης (24/11, 21.00) στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την πρώτη αγωνιστική των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ, και ο Τίτε παρεβρέθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας της ομάδας του.

Ο εκλέκτορας της Σελεσάο υπογράμμισε ότι μοναδικός στόχος για τους Βραζιλιάνους είναι η επιστροφή στην κορυφή του κόσμου ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το ματς απέναντι στην Σερβία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 61χρονου:

«Υπάρχει πίεση αλλά επίσης και ηρεμία να γνωρίζουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή. Ο Τοστάο λέει πως είναι ωραίο να κάνεις όνειρα, συνεπώς ονειρευόμαστε να κάνουμε ένα σπουδαίο Μουντιάλ και να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές. Δεν θα σας αποκαλύψω την αυριανή μας ενδεκάδα γιατί έτσι θα την μάθουν και οι αντίπαλοί μας.

Η Βραζιλία έχει σπουδαία παράδοση και ο κόσμος έχει πραγματικό πάθος για το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι προνομιούχος επειδή πολλοί θα μπορούσαν να ήταν στη δική μου θέση».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X