ΑΕΚ: Πολύτιμη νίκη με 13-7 επί του Νηρέα στο Χαλάνδρι

ΑΕΚ: Πολύτιμη νίκη με 13-7 επί του Νηρέα στο Χαλάνδρι
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ πήρε την δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε καλή αγωνιστική της κατάσταση τον τελευταίο καιρό, καθώς πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του Νηρέα στο Χαλάνδρι.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου επιβλήθηκε με 13-7, για την 9η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α1 Ανδρών και πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα, προηγήθηκε και με 8-1 και στη συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά το ματς και έφτασε άνετα στο τελικό 13-7. Κορυφαίος σκόρερ της ο Αράγια με 4 γκολ.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΕΚ 7-13

Οκτάλεπτα: 0-3, 1-3, 5-5, 1-2.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Δανούρδης 1, Παπαδημητρίου 1, Χριστοφορίδης 2, Κουρμελές Γ., Μαυρωτάς Λ., Κουρμελές Β., Πανταζόπουλος 3, Στυλιανάκης, Τσιρώνης, Γκαράνης, Κονταλέξης, Κακλής, Μανδαλιός, Καρύδης.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Νατσιούλης 2, Μαρινάγης 3, Παπάκος 1, Στελλάτος, Αράγια 4, Μαυρωτάς Άρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος 1, Ζακχαίος.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X