Mουντιάλ 2022: Μπαίνουν στη... μάχη οι Κροατία, Γερμανία, Ισπανία και Βέλγιο

Mουντιάλ 2022: Μπαίνουν στη... μάχη οι Κροατία, Γερμανία, Ισπανία και Βέλγιο
Photo Credits: INTIME

Με τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται το Μουντιάλ 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερα δυνατά παιχνίδια για τη φάση των ομίλων συνεχίζουν το πρόγραμμα του Μουντιάλ 2022.

Η αυλαία… ανοίξει στις 12:00, όταν η Κροατία θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο. Η παρέα του Λούκα Μόντριτς έχει – στα χαρτιά – το ρόλο του φαβορί, όμως οι Αφρικανοί θα κυνηγήσουν την έκπληξη, όπως έκαναν χθες η Σαουδική Αραβία (κυρίως) και η Τυνησία.

Λίγο αργότερα, στις 15:00, η Γερμανία τίθεται αντιμέτωπη με την Ιαπωνία και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι προφανές πως η ομάδα του Φλικ είναι το απόλυτο φαβορί, όμως οι Ασιάτες θα προσπαθήσουν να πετύχουν κάτι καλό με όπλο τα τρεξίματα.

Στις 18:00 η Ισπανία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είναι το φαβορί και θέλει να αποφύγει κάποια… έκπληξη απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες – με βάση το ρόστερ – ομάδες του τουρνουά.

Τέλος, στις 21:00, το Βέλγιο αντιμετωπίζει τον Καναδά και το μοτίβο δεν αλλάζει: Οι Ευρωπαίοι έχουν και εδώ τον πρώτο λόγο, αν και οι Βορειοαμερικανοί έχουν ποιότητα και ενθουσιασμό.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τα τρία πρώτα ματς αναμένεται θα φιλοξενηθούν τηλεοπτικά από το AΝΤ1+ και το τέταρτο από το ελεύθερο κανάλι του ANT1.

Ωστόσο, με τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες και την… επιτυχία του ΑΝΤ1+ ενδέχεται να έχουμε αλλαγές, αφού ο σταθμός είναι κοντά στο να αποφασίσει την μεταφορά όλων των αγώνων στο τηλεοπτικό του κανάλι και στο Mακεδονία TV.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X