Κόλια στο enwsi.gr: «Μας δίνει κίνητρο ο πρώτος τίτλος της σεζόν»

Κόλια στο enwsi.gr: «Μας δίνει κίνητρο ο πρώτος τίτλος της σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Futsal μίλησε για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και τους φετινούς στόχους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ, καθώς κατέκτησε το Super Cup «Βασιλική Αυγουστινού» επικρατώντας με 9-3 του Ατρόμητου.

Η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου άνοιξε την χρονιά με μια κούπα επιβεβαιώνοντας με το …καλημέρα τις υψηλές φιλοδοξίες που έχει και φέτος. Η αρχηγός της ΑΕΚ, Χριστίνα Κόλια μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr  για τους φετινούς στόχους αλλά και τον πρώτο τίτλο της γυναικείας ομάδας Futsal που τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια.

-Η σεζόν ξεκίνησε με έναν τίτλο για την ΑΕΚ, τι σημαίνει αυτό για σας;

Ένας τίτλος μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στη σεζόν που μόλις ξεκίνησε για μας. Σίγουρα θα αποτελέσει κίνητρο και για την υπόλοιπη χρονιά κα ορόσημο για την συνέχιση αυτής της επιτυχίας και στο πρωτάθλημα.

– Ο τίτλος αυτός σας δημιουργεί μεγαλύτερες φιλοδοξίες ή βλέψεις για τη συνέχεια;

Εξ’ αρχής ξεκινήσαμε με μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν. Έχουμε υψηλούς στόχους και πολύ δουλειά μπροστά μας για να τους επιτύχουμε. Οι βλέψεις μας είναι μεγάλες για αυτό και απαιτείται μεγάλη ομαδική προσπάθεια. Βήμα- βήμα με οδηγό την καλή διάθεση και τη δουλειά στο τέλος πιστεύω θα έχουμε δικαιωθεί συλλογικά αλλά και ατομικά.

– Ποιοί είναι οι στόχοι για τη νέα χρονιά;

Ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και η άνοδος. Αυτό βέβαια για ένα ιστορικό σύλλογο όπως η ΑΕΚ, συνεπάγεται με καλές εμφανίσεις, δημιουργικό ποδόσφαιρο, πολύ προπόνηση, δουλειά και πειθαρχία. Είναι σημαντικό που η ΑΕΚ στηρίζει έμπρακτα το γυναικείο ποδόσφαιρο γιατί μια ομάδα με το όνομα της ανεβάζει σημαντικά την αίγλη του αθλήματος και βοηθά έτσι ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη αποδοχή από τον κόσμο.

Κόλια στο enwsi.gr: «Μας δίνει κίνητρο ο πρώτος τίτλος της σεζόν» Κόλια στο enwsi.gr: «Μας δίνει κίνητρο ο πρώτος τίτλος της σεζόν» Κόλια στο enwsi.gr: «Μας δίνει κίνητρο ο πρώτος τίτλος της σεζόν»

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X