Ήττα στις καθυστερήσεις για την Εθνική με (2-1) από την Ουγγαρία - Σκόραρε ξανά ο Μπακασέτας

Ήττα στις καθυστερήσεις για την Εθνική με (2-1) από την Ουγγαρία - Σκόραρε ξανά ο Μπακασέτας
Photo Credits: INTIME

Στο τελευταίο ματς για το 2022, η Ελλάδα ηττήθηκε με 2-1 από την Ουγγαρία, ενώ ισοφάρισε ο Μπακασέτας με πέναλτι στο 80'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα δεν «κράτησε» την ισοπαλία για την Ελλάδα, που ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από την Ουγγαρία στο τελευταίο ματς για το 2022.

Η Ελλάδα πήγε να… κλέψει την «φιλική ισοπαλία» με το γκολ του άσου της Τράμπζονσπορ και πρώην της ΑΕΚ, αλλά τελικά πήρε ότι (δεν) της άξιζε.

Η Ουγγαρία βρήκε… δίκαιο γκολ στο 93′ και νίκησε με 2-1, μια εθνική ομάδα που προβλημάτισε και πάλι με την… άχρωμη και χωρίς ουσία εμφάνισή της!

Η Εθνική άρχισε καλά το ματς κρατώντας την μπάλα και προσπαθώντας με τον Μπακασέτα δημιουργό να φτιάξει φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 19′ η πρώτη τελική της Εθνικής με άστοχο σουτ του Μπακασέτα, αλλά δεν υπήρχε τρόπος για να απειληθεί ουσιαστικά η αντίπαλη άμυνα. Η Ουγγαρία είχε σουτ του Ντζούντζακ στο 28′ που απομάκρυνε δύσκολα στη γωνία ο Πασχαλάκης με το τέμπο του παιχνιδιού να μην αλλάζει και την ελληνική ομάδα μακριά από τις φάσεις.

Δίχως αλλαγές από τον Ουρουγουανό τεχνικό στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 49′ από ωραία πάσα του Μπακασέτα ο Μασούρας από καλή θέση σούταρε λίγο πάνω από το δοκάρι στην πρώτη ευκαιρία της Εθνικής στο ματς.

Ο ρυθμός δεν άλλαξε με την Ουγγαρία να συνεχίσει να αφήνει την κατοχή και την Ελλάδα να μην ξέρει πώς να την αξιοποιήσει. Ο Φούντας μπήκε στη θέση του Ιωαννίδη για περισσότερη κίνηση στην επίθεση, ο Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ του Άνταμ και στο 81′ ο Τάσος Μπακασέτας αξιοποίησε το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε από τον Στάιλς. Και στις καθυστερήσεις ο Φούντας είχε ευκαιρία να δώσει το ματς στην Εθνική, αλλά το πλασέ του κόντραρε και πήγε στον γκολκίπερ. Τελικά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κάλμαρ που μόλις είχε μπεισ το γήπεδο, με εκτέλεση φάουλ νίκησε τείχος και Πασχαλάκη για το τελικό 2-1.

Ουγγαρία: Ντίμπουζ (92′ Ζάπανος), Μπότκα (71′ Λάνγκ), Όρμπαν, Ζάλαι, Φίολα, Αν.Νάγκι, Στάιλς, Κέρκεζ (53′ Ζ. Νάγκι), Ντζούντζακ (53′ Άνταμ), Σομποζλάι (92′ Κάλμαρ), Σάλαι (71′ Ντάρνταϊ)

Ελλάδα: Πασχαλάκης, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης (68′ Κυριακόπουλος), Κουρμπέλης (87′ Παπανικολάου), Μπουχαλάκης (68′ Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας (87′ Δουβίκας), Ιωαννίδης (60′ Φούντας)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X