Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Aναβολή στο ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική λόγω... λουκέτου στο «Γιαλαμπίδης»!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Aναβολή στο ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική λόγω... λουκέτου στο «Γιαλαμπίδης»!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτο και όμως ελληνικό, καθώς αναβλήθηκε το ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική λόγω... λουκέτου στο «Γιαλαμπίδης»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Σε αναβολή οδηγήθηκε η αναμέτρηση ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική για την 3η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Super League 2, λόγω… λουκέτου στο «Γιαλαμπίδης».

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟ Ρουφ χρησιμοποιεί το γήπεδο του Ταύρου, το οποίο είναι και έδρα του Φωστήρα, με τις δύο ομάδες να έχουν προγραμματισμένους εντός έδρας αγώνες για το Σάββατο (19/11) και την Κυριακή (20/11), με Κηφισιά και ΑΕ Μοσχάτου, αντίστοιχα.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Ταύρου δεν άνοιξε το γήπεδο μετά από εκτίμηση του υπεύθυνου ιδιωτικής εταιρείας για τον χλοοτάπητα, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν μπορούν να διεξαχθούν δύο παιχνίδια σε ισάριθμες μέρες.

Ως εκ τούτου, ο αυριανός αγώνας του Φωστήρα για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα γίνει κανονικά στο «Γιαλαμπίδης», ενώ πλέον δημιουργείται θέμα και με το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική, το οποίο είναι ορισμένο στο ίδιο γήπεδο για τις 23 Νοέμβρη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X