Ξανά στα... βαθιά ο Τσιτσιπάς

Ξανά στα... βαθιά ο Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.3) αντιμετωπίζει απόψε (22.00) τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο.5) και ψάχνει τη νίκη που θα τον βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης στα ημιτελικά του ATP Finals στο Τορίνο.

To head to head δεν ακούγεται και τόσο… ελπιδοφόρο για τον 24χρονο τενίστα (3-7 υπέρ του Ρώσου), ωστόσο ο Στεφ κέρδισε την αναμέτρησή τους στο Σινσινάτι τον περασμένο Αύγουστο, ενώ έχει τρεις νίκες στις τελευταίες πέντε συναντήσεις τους.

Ακόμα και αν ηττηθεί, πάντως, ο Τσιτσιπάς θα έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης, αρκεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς να επικρατήσει του Αντρέι Ρούμπλεφ στις 15.00. Αυτοί ήταν και οι δύο νικητές της πρώτης μέρας του Red Group.

Θυμίζουμε ότι ο Κάσπερ Ρουντ είναι ο πρώτος που έκλεισε θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης και ο Ράφα ο πρώτος που έμεινε μαθηματικά εκτός. Τέιλορ Φριτζ και Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ θα παλέψουν αύριο (17/11) για το δεύτερο εισιτήριο από το Green Group.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X