ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει τρεις λόγους να πιστεύει πως θα αλλάξει τη βαθμολογία

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει τρεις λόγους να πιστεύει πως θα αλλάξει τη βαθμολογία
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει προβάδισμα οκτώ πόντων, αλλά ο Αλμέιδα έχει συγκεκριμένους λόγους που πιστεύει ότι η ΑΕΚ μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει προβάδισμα οκτώ πόντων στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά ο Αλμέιδα έχει συγκεκριμένους λόγους που πιστεύει ότι η ΑΕΚ μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα στο φινάλε της σεζόν.

Οι μουντιαλικές… διακοπές άρχισαν για όλους. Πολλές ομάδες θα δουν κάποιους παίκτες τους να συμμετέχουν στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή του Κατάρ. Μια από αυτές είναι και η ΑΕΚ.

Για τον κόσμο και τον οργανισμό της «Ενωσης» προσδίδει πρεστίζ και θα αποφέρει και αρκετά χρήματα η παρουσία των Μοχαμάντι, Χατζησαφί, Βίντα και Πινέδα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Αλμεϊδα πάντως έχει άλλα στο μυαλό του. Όχι ότι δεν θα δει Μουντιάλ, αλλά τον ενδιαφέρει το πως θα επιστρέψει στα γήπεδα η ΑΕΚ.

Εχει λόγους να ελπίζει σε ανατροπή της διαφοράς από την κορυφή ώστε να δικαιωθούν τα πλάνα και η δουλειά που έχει κάνει και θα κάνει με τους παίκτες του; Προφανώς και έχει ελπίδες και μάλιστα μεγάλες. Κυρίως για τρεις λόγους. Ποιοι είναι αυτοί; Κάποιοι αφορούν την ίδια την ΑΕΚ, κάποιοι άλλοι τον άμεσο αντίπαλο της, τον Παναθηναϊκό.

Τα οφέλη που περιμένει ο Αλμέιδα κατά τη διάρκεια της διακοπής και το ευνοϊκό πρόγραμμα του β’ γύρου για την ΑΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X