«Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έστειλε τον Σιμάνσκι στον Μουντιάλ»

«Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ έστειλε τον Σιμάνσκι στον Μουντιάλ»
Photo Credits: INTIME

Ο διεθνής Πολωνός άσος της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του «check in» σε Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που το πρωτάθλημα της Super League κατεβάζει ρολά, o Νταμιάν Σιμάνσκι κρεμάει στην ντουλάπα τη φανέλα της ΑΕΚ και ετοιμάζεται να ζήσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο 27χρονος μέσος βρίσκεται στους «εκλεκτούς» του ομοσπονδιακού τεχνικού, Τσέσλάφ Μιχνίεβιτς κι είδε να πέφτει στο γραμματοκιβώτιό του η πρόσκληση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο διεθνής Πολωνός άσος της ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του «check in» σε Μουντιάλ, «εξαργυρώνοντας» έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Ένωση την τρέχουσα σεζόν.

Οι υψηλές….στροφές με τους «κιτρινόμαυρους» του έδωσαν το εισιτήριο για το (μουντιαλικό) ταξίδι στο Κατάρ όπως δήλωσε μιλώντας αποκλειστικά στο SDNA ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, τεχνικός της Under – 21 της Πολωνίας, πρώην προπονητής του Άρη (2011-12) κι άλλοτε κόουτς του Σιμάνσκι στην Γιαγκελόνια τη σεζόν 2016-17.

«Με τις τελευταίες εμφανίσεις του με την ΑΕΚ, αξίζει 100% ο Σιμάνσκι να πάει με την Εθνική Πολωνίας στο Μουντιάλ.

Του έδωσε μεγάλη ώθηση και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση…» τόνισε αρχικά ο 50χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Θα βοηθήσει σίγουρα την Πολωνία στα γήπεδα του Κατάρ.

Αν θα είναι βασικός ή όχι είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής. Ωστόσο κάθε παίκτης που βρίσκεται στην αποστολή, έχει την ποιότητα να είναι στην ενδεκάδα».

Διαβάστε τη συνέχεια

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X