Ντιέγκο Σιμεόνε: Στήριξη στον Αργεντινό κόουτς από τον κόσμο της Ατλέτικο (VIDEO)

Ατλέτικο: Εμπιστοσύνη στον Σιμεόνε, πώληση παικτών και προώθηση νεαρών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είχε μείνει ποτέ ως τώρα τόσο νωρίς εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Την τελευταία φορά που αποκλείστηκε πρόωρα από το Champions League, συνέχισε στο Europa και το κατέκτησε. Ούτε στη LaLiga ωστόσο είχε φτάσει στα πρώτα 14 παιχνίδια της σεζόν με τόσο χαμηλή συγκομιδή βαθμών. Έχει επί του παρόντος 24 που είναι έναν βαθμό λιγότερο από το αρνητικό ρεκόρ τους, τους 25 βαθμούς των σεζόν 18-19 και 19-20.

Ωστόσο, ο Τσόλο Σιμεόνε φαίνεται πως χαίρει της υποστήριξης του κόσμου της ομάδας. Το βράδυ του Σαββάτου πήρε μια επαγγελματική νίκη με 2-0 επί της άσημης Αλμασάν, κι έφτασε τις συνολικά 350 στο τιμόνι της ομάδας. Επίτευγμα που κανείς δεν είχε καταφέρει στο παρελθόν. Ο Λουίς Αραγονές, ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην Ατλέτικο μέχρι τη μεσσιανική άφιξη του Αργεντινού κόουτς, έφτασε τις 308 νίκες στους 612 αγώνες.

Ο Σιμεόνε στην ένδοξη δεκαετία του στην οποία έχει συγκεντρώσει 599 παιχνίδια ως προπονητής, συνεχίζει να διευρύνει τον μύθο του φτάνοντας τις 350 νίκες. Όσοι οπαδοί ταξίδεψαν στην Σόρια για το παιχνίδι του κυπέλλου έδειξαν την στήριξή τους ταγουδώντας ξανά το «όλε, ολέ, ολέ, Τσόλο Σιμεόνε».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την πρώτη φορά που η Ατλέτικο αποκλείστηκε από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ήταν τη σεζόν 2012/13 όταν και πήρε το Copa del Rey στην Ισπανία!

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X