Άντε πάλι τα ίδια από τον πρόεδρο της Θέλτα για τον Πινέδα: «Είμαι αισιόδοξος πως μπορεί να επιστρέψει»

Άντε πάλι τα ίδια από τον πρόεδρο της Θέλτα για τον Πινέδα: «Είμαι αισιόδοξος πως μπορεί να επιστρέψει»
Photo Credits: INTIME

Ξανά μανά τα ίδια από τον πρόεδρο της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο για τον Ορμπελίν Πινέδα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάνει όνειρα επιστροφής του παίκτη τον χειμώνα από την ΑΕΚ στην ομάδα του Βίγκο.

«Είμαι αισιόδοξος πως μπορεί να επιστρέψει. Εύχομαι να καταφέρουμε να τον φέρουμε πίσω στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεν ξέρουμε αν είναι πιθανό να επιστρέψει γιατί έχει συμβόλαιο με μια άλλη ομάδα και υπάρχει και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στη μέση», είπε αρχικά στη μεξικάνικη «Record».

Για να συνεχίσει: «Ο Ορμπελίν ήταν ένα φοβερό στοίχημα, σκεφτόμασταν ότι θα ήταν ένα σημείο αναφοράς για την ομάδα. Για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να ταιριάξει με τον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά ίσως να μην έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει από τη Θέλτα. Έχει τρομερές προοπτικές ως παίκτης».

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει πρόσφατα πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής Πινέδα τον χειμώνα στη Θέλτα και πως ο παίκτης είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στην Ένωση. Τώρα το τι λέει ο πρόεδρος της Θέλτα, προφανώς βασίζεται στο τι θα ήθελε να γίνει και όχι στο τι μπορεί να γίνει!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X