Η ΑΕΚ Β' κόντρα στην Ηλιούπολη για τη πρώτη της νίκη στην Super League 2 (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ Β' κόντρα στην Ηλιούπολη για τη πρώτη της νίκη στην Super League 2 (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' υποδέχεται στο «Σεραφείδειο» την Ηλιούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 αναζητεί σήμερα η ΑΕΚ Β’ κόντρα στην Ηλιούπολη (15:00, enwsi.gr LIVE).

Η Ενωση υποδέχεται στο «Σεραφείδειο» την Ηλιούπολη σε ματς για τη 2η αγωνιστική της Super League 2 και θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα στην πρεμιέρα από τον Απόλλωνα, με γκολ στο 87′.

Η ΑΕΚ Β’ δεν ήταν κακή στο πρώτο της ματς για τη φετινή σεζόν, ωστόσο πλήρωσε την αδράνειά της σε μια στατική φάση στα τελευταία λεπτά.

Από ήττα προέρχεται και η Ηλιούπολη, η οποία έχασε με 0-2 από την Κηφισιά εντός έδρας.

Ο Οφρυδόπουλος καλείται να διαχειριστεί ορισμένες απουσίες, καθώς ο Μαχαίρας έχει μονιμοποιηθεί στις αποστολές του Ματίας Αλμέιδα, ενώ εκτός και γι’ αυτή την αναμέτρηση θα είναι ο Ζίνι.

Από εκεί και πέρα ο Ραντόνια, που προπονείται με την πρώτη ομάδα, έχει αποκομίσει μυϊκό πρόβλημα από μια προπόνηση στα Σπάτα, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Τζούντα Γκαρσία, ο οποίος στο ματς με τον Απόλλωνα είχε αποχωρήσει τραυματίας.

Η ΚΕΔ όρισε τον Μπακογιάννη από το σύνδεσμο Αθηνών να σφυρίξει στο ΑΕΚ Β – Ηλιούπολη. Βοηθοί οι Κόττορος, Δέτση (Δωδ/σου). 4ος ο Τσατσούλης (Αθηνών)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X